Fästelement

Fästelement är en grundläggande del av alla industriella applikationer, och hos Gängteknik Lego och Metall är vi specialister på att tillverka skräddarsydda fästelement av högsta kvalitet. Med vår gedigna erfarenhet och avancerad maskinpark kan vi erbjuda både standardlösningar och specialfästelement anpassade efter dina specifika behov. Oavsett om du behöver stora volymer för kontinuerlig produktion eller mindre serier för specialbeställning, har vi lösningen som passar din verksamhet.

24h garanti

Vi inser vikten av en snabb offert.
Därför garanterar vi svar på er förfrågan inom 24 timmar.

Typer av fästelement vi tillverkar

Hos oss hittar du ett brett utbud av fästelement för olika tillämpningar. Vi är stolta över vår förmåga att tillverka allt från små skruvar till komplexa, gängade fästelement för mer avancerade användningsområden. Våra produkter inkluderar, men är inte begränsade till:

  • Fästelement för betong: Speciellt utformade för att ge maximal hållfasthet och säkerhet i betongkonstruktioner, dessa fästelement är idealiska för bygg- och anläggningsindustrin.
  • Rostfria fästelement: När korrosionsbeständighet är ett måste, erbjuder vi rostfria fästelement som klarar de mest krävande miljöerna.
  • Special fästelement: Vi förstår att varje industri har sina egna unika behov. Därför erbjuder vi specialfästelement som är skräddarsydda för att möta de specifika krav som ställs av just din bransch. Detta inkluderar både små och stora serier, vilket gör oss till en flexibel partner oavsett storlek på din beställning.
  • Standard: Vi erbjuder självklart fästelement i standardutförande – Hel och delgängat.
  • Bultar: Bultar är ett av de mest använda fästelementen inom industrin, tack vare deras styrka och mångsidighet. Vi tillverkar bultar i olika storlekar och material för att möta de krav som ställs inom olika tillämpningar.

Ytbehandling till fästelement

För att säkerställa att våra fästelement uppfyller de högsta kvalitets standarderna, erbjuder vi en rad olika ytbehandlingar. Rätt ytbehandling kan förlänga livslängden på fästelement och säkerställa att de fungerar optimalt i de miljöer där de används. Vårt sortiment av ytbehandlingar inkluderar:

  • Galvanisering: För ökad korrosionsbeständighet och lång livslängd.
  • Zink/nickel: En högkvalitativ ytbehandling som erbjuder överlägset korrosionsskydd.
  • Målning och pulverlackering: För estetiska och skyddande egenskaper erbjuder vi olika alternativ för målning och pulverlackering som säkerställer att dina fästelement inte bara fungerar bra, utan också ser bra ut.

Vi tillverkar fästelement åt er!

På Gängteknik Lego och Metall strävar vi efter att vara din pålitliga partner för alla dina behov av fästelement. Vår produktion är flexibel och anpassningsbar, vilket innebär att vi kan hantera allt från små specialbeställningar till stora ordrar för kontinuerlig produktion. Vi är stolta över vår kapacitet att leverera fästelement med hög precision och i rätt tid, oavsett hur komplex eller enkel din beställning är.

Med vår långa erfarenhet som tillverkare av fästelement förstår vi vikten av både hög kvalitet och pålitlighet. Våra produkter används i kritiska applikationer där varje detalj räknas, och vi ser till att varje gängade fästelement uppfyller de krav du ställer. Vi erbjuder även tjänster för utveckling och prototypframställning, vilket ger dig möjlighet att testa och justera designen innan fullskalig produktion inleds.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina behov av fästelement. Vårt team av experter står redo att ge dig råd och vägledning genom hela processen, från design och materialval till produktion och leverans.